Kako bi unapredili svoje znanje i veštine i što bolje se prilagodili potrebama industrije i novim trendovima koje diktiraju svetske vodeće kompanije, mnogi zaposleni se odlučuju na pohađanje profesionalnih kurseva jer su svesni da time sebi obezbeđuju napredak u karijeri.

Nakon završetka bilo kojeg specijalizovanog stručnog kursa, polaznici lakše nalaze zaposlenje ili brže dolaze do vodećih pozicija u kompanijama u kojima su zaposleni.

Industrije traže profesionalce

IV Industrijska revolucija dovela je do znatnog porasta potražnje visoko-kvalifikovanog kadra i potencijalni zaposleni sa stručnim kvalifikacijama imaju veliku vrednost.

Procesi proizvodnje i ekonomija koja se konstantno menja otvaraju vrata novim oblicima profesionalnih karijera, odnosno ljudi koji su specijalizovani u svom domenu igraju važnu ulogu u razvijanju i rastu svoje kompanije.

Kako do profesionalnog rasta i izoštravanju veština?

Većina kurseva je na žalost isključivo teorijska, bez osnovnih veština i praktičnih i primenljivih saveta, koje opet drže predavači koji sem teorijskog znanja ne mogu da ponude više. Na suprot tome, stručni kursevi imaju tedenciju da izoštre veštine polaznika.

Teorijski kursevi godinama prate isti plan i program rada. Stručni kursevi se redovno ažuriraju i prilagođavaju u skladu sa najnovijim industrijskim trendovima.

Specifični putevi lične karijere

Na tržištu definitivno postoje mnogi kursevi koje možete pohađati. Na Vama je da odaberete najbolje, jer Vaše karijerno putovanje može biti mnogo lakše ako se odlučite za profesionalni kurs, sa predavačima i mentorima kojima je cilj Vaš uspeh. Otvorite nove mogućnosti u karijeri pohađajući profesionalne kurseve i obezbedite sebi Sertifikate koje priznaju i državne institucije.

Postavite svoju karijeru u punoj brzini.

Za više informacija o kursevima, kao i prijavu kontaktiraje nas na broj telefona: +381 18 593 567 ili mejlom: office@liga33.rs .

Write A Comment