"Ljudi koji vole hranu, najbolji su ljudi." - Julija Child

Ako ste ljubitelj dobre hrane i ako volite fine ukuse, verovatno ste razmišljali o tome kako je to biti vrhunski kuvar. Kao i sa svim dobrim stvarima u životu-put do kuvara je dug i težak, ali odredište je svakako vredno toga.

Prema nekim nezvaničnim podacima predviđa se da će potražnja za profesionalnim kuvarima porasti za minimum 10% više u odnosu na bilo koje drugo zanimanje.

Kao i kod većine karijera zasnovanih na sirovoj strasti, ne postoji jedinstven put do uspeha… Ne postoje strogi uslovi ili ucrtan šablon, međutim osnov je uvek isti-OBRAZOVANJE. I da, postoje kursevi i obuke koji za cilj imaju da unaprede karijeru polaznika i na kojima zaista naučite ono što Vam je nepohodno.

Kurs za kuvara našim polaznicima pruža teorijsko znanje i praktično iskustvo nepohodno za karijeru kuvara. Polaznici stiču znanje iz svih aspekta ove profesije; od klasičnog i savremenog kuvanja, pravilnog održavanja higijene, pripreme sosova, pečenja, pa do planiranja menija, usluge ishrane, kupovine i čuvanja namirnica do upravljanja ljudskim resursima.

Znanje koje stičete na našim obukama, višestruko je korisno: možete uvek vrhunsku kuhinju da priuštite svojoj porodici i prijateljima-u svom domu; možete se zaposliti ili možete otvoriti sopstveni ketering, restoran i sl. I naravno, svoje znanje uvek možete BESPLATNO podeliti sa dragim ljudima.

Predavači su poznati kulinari, koji iza sebe imaju mnogo godina iskustva, mnogo prestižnih takmičenja iz celog sveta i vlasnici su prestižnih nagrada i priznanja. Na jedinstven način u prijatnoj atmosferi, naučiće Vas kako da postanete majstor u kuhinji.

Časovi kuvanja su dostupni za sve nivoe, bilo da tek počinjete da se upoznajete u kuhinji ili ako želite da unapredite svoje kulinarske veštine i naučite nove tehnike kuvanja. 

Write A Comment