-
UMETNOST UČENJA:
Iskustvene i impresivne, naše obuke naizmenično menjaju teoriju i praksu kako bi učvrstila Vaše znanje i razvile Vaše veštine. Više od 80% bilo koje obuke biće posvećeno profesionalnom praktičnom radu. Tokom obuka, postepeno ćete usvajati profesionalni stav koji će Vam osigurati, pored praktičnih veština, da usvojite i veštine kao što su odlučnost, liderstvo, upravljanje, komunikacija i sl. -
Tokom realizacije projektnih aktivnosti, a u sklopu kurseva koje pohađaju, polaznicima su obezbeđene nekoliko studijske posete sa ciljem pružanja što kvalitetnijeg znanja. Ove postete deo su standardizovanog plana i programa obuka koji se sastoji od prezentacije praktičnih metoda rada, odnosno upoznavanju sa poslom “na licu mesta”, razgovoru sa “potencijalnim” kolegama ili poslodavcima i praktične primene stečenog znanja.
-
Veliki šef kulinarstva i profesor na Akademiji za gastronomiju iz Tel Aviva, Alkobi Mose, će 31.05. ove godine održati master klas u prostorijama Udruženja ugostitelja i turističkih poslenika grada Niša, ulica Kosovke devojke broj 6.
U saradnji sa Udruženjem Liga 33 omogućeno je polaznicima da master class koji će izvesti ovaj svetski poznati kulinar bude prezentovan našim polaznicima. -
Ako ste ljubitelj dobre hrane i ako volite fine ukuse, verovatno ste razmišljali o tome kako je to biti vrhunski kuvar. Kao i sa svim dobrim stvarima u životu-put do kuvara je dug i težak, ali odredište je svakako vredno toga.
Prema nekim nezvaničnim podacima predviđa se da će potražnja za profesionalnim kuvarima porasti za minimum 10% više u odnosu na bilo koje drugo zanimanje.