• Tokom realizacije projektnih aktivnosti, a u sklopu kurseva koje pohađaju, polaznicima su obezbeđene nekoliko studijske posete sa ciljem pružanja što kvalitetnijeg znanja. Ove postete deo su standardizovanog plana i programa obuka koji se sastoji od prezentacije praktičnih metoda rada, odnosno upoznavanju sa poslom “na licu mesta”, razgovoru sa “potencijalnim” kolegama ili poslodavcima i praktične primene stečenog znanja.

  • Veliki šef kulinarstva i profesor na Akademiji za gastronomiju iz Tel Aviva, Alkobi Mose, će 31.05. ove godine održati master klas u prostorijama Udruženja ugostitelja i turističkih poslenika grada Niša, ulica Kosovke devojke broj 6.
    U saradnji sa Udruženjem Liga 33 omogućeno je polaznicima da master class koji će izvesti ovaj svetski poznati kulinar bude prezentovan našim polaznicima.

  • Ako ste ljubitelj dobre hrane i ako volite fine ukuse, verovatno ste razmišljali o tome kako je to biti vrhunski kuvar. Kao i sa svim dobrim stvarima u životu-put do kuvara je dug i težak, ali odredište je svakako vredno toga.
    Prema nekim nezvaničnim podacima predviđa se da će potražnja za profesionalnim kuvarima porasti za minimum 10% više u odnosu na bilo koje drugo zanimanje.

  • Pravo je vreme da naučite nešto novo, čaki i ako ste odrasla osoba!
    Kreativne radionice su sjajan način za ljude svih starosnih dobi da nauče nešto novo i steknu nove veštine u dinamičnom i konstruktivnom okruženju.