• Evropski standardi u obrazovanju

  „Vizija našeg tima, kao i Generalne Skupštine i Upravnog Odbora udruženja je jednoglasna: obrazovanje sa kvalitetnim, relevantnim i praktičnim kursevima koji ne samo da prate potrebe tržišta, već i evropske standarde u obrazovanju“, kaže Pavlović. „Želeli smo da postanemo član EAEA jer deli naš primarni cilj za temeljno, kvalitetno obrazovanje za naše članove, stručne predavače i krajnje korisnike.“

 • Važnost stručnih kurseva

  Kako bi unapredili svoje znanje i veštine i što bolje se prilagodili potrebama industrije i novim trendovima koje diktiraju svetske vodeće kompanije, mnogi zaposleni se odlučuju na pohađanje profesionalnih kurseva jer su svesni da time sebi obezbeđuju napredak u karijeri.

  Nakon završetka bilo kojeg specijalizovanog stručnog kursa, polaznici lakše nalaze zaposlenje ili brže dolaze do vodećih pozicija u kompanijama u kojima su zaposleni.

 • Zajedno sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju u nove pobede

  Udruženju Liga 33 je na stalno otvorenom konkursu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju za dodelu dotacija namenjenih osnaživanju i socijalnoj sigurnosti žena i prevenciji porodičnog nasilja u 2022. godini odobreno dva programa koji se tiču rešavanju problema lokalne zajednice.

 • LIGA 33 kao novi član Evropske asocijacije za obrazovanje odraslih (EAEA)

  Na Generalnoj Skupštini EAEA, koja je održana 30-31 maja ove godine, pored ceremonije dodele Grundtvig nagrade, održana je i godišnja konferencija u Mehelenu, Belgiji. Isto tako održana je i generalna skupština na kojoj se odlučivalo, ko će od pridruženih članova postati stalni članovi organizacije.